Προϊόντα

FORA DIAMOND MINI BLUETOOTH

Περιγραφή

Μετρητής Σακχάρου Νέας γενιάς από τη Σειρά FORA DIAMOND
Ένας Έξυπνος Μετρητής στο Kινητό σου!
Ζήσε τώρα την εμπειρία του Fora Diamond Mini Bluetooth …

Κυκλοφορεί στην Ελλάδα από το 2012 μαζί με την ειδικά σχεδιασμένη εφαρμογή iFORA Diabetes Manager στα ελληνικά για τη βέλτιστη διαχείριση του διαβήτη σας.

Μπορείτε πλέον να μεταφέρετε γρήγορα & απλά τις μετρήσεις από το μετρητή σας απευθείας στο δικό σας smartphone, tablet ή i-pod μέσω Bluetooth.

Η εφαρμογή θα σας βοηθήσει να δείτε όλα τα αποτελέσματα:

 • Σε ηλεκτρονικό ημερολόγιο
 • Μεμονωμένα ή σε πίνακες
 • Σε γραφικές παραστάσεις
 • Σε διαγράμματα πίτας

Επιπλέον, μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας πλάνο επίτευξης στόχων για τα επίπεδα του σακχάρου σας για διάστημα 7, 14 & 30 ημερών!

Αναλυτικές πληροφορίες για το διαβήτη, με μορφή ερωτήσεων-απαντήσεων  που παρέχονται μέσω της εφαρμογής, μπορούν να σας βοηθήσουν να κατανοήσετε καλύτερα θέματα που αφορούν την υγεία σας.

 

 ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ  

Διαθέσιμη σε λειτουργικά Android 2.3.3  iOS 5.0 & νεότερα.

Κάντε Δωρεάν Εγκατάσταση στο smarthone σας :

ΚΑΙΝΟΤΟΜΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗΣ ΣΕΙΡΑΣ FORA DIAMOND ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΓΛΥΚΟΖΗΣ

 • Επαναφορτιζόμενη Μπαταρία Λιθίου

Ο Μετρητής Σακχάρου Fora Diamond Mini BLUETOOTH σας απαλλάσσει από τη συχνή αντικατάσταση της μπαταρίας στη συσκευή σας, χάρη στη μπαταρία λιθίου (Li-polymer) που διαθέτει.

Όπου και αν βρίσκεστε μπορείτε να φορτίζετε το μετρητή σας εύκολα & οικονομικά (μέσω του καλωδίου USB που παρέχεται μαζί με τη συσκευή) στο ρεύμα, σε ηλεκτρονικό υπολογιστή, σε laptop ή ακόμη και σε power bank.

 

 • Μεταφορά & Ανάλυση Δεδομένων σε Ηλεκτρονικό Υπολογιστή

Με το μετρητή σακχάρου Fora Diamond Mini BLUETOOTH, μπορείτε να μεταφέρετε εύκολα & απλά τις μετρήσεις γλυκόζης στον υπολογιστή σας. Το πρόγραμμα διαχείρισης των δεδομένων γλυκόζης που σχεδίασε η Fora για εσάς, θα σας βοηθήσει στην καλύτερη παρακολούθηση και ανάλυση των αποτελεσμάτων αλλά και στην καλύτερη επικοινωνία με το γιατρό σας.

Το πρόγραμμα διαχείρισης δεδομένων του FORA DIAMOND σας προσφέρει:

 • Εξατομικευμένη παρακολούθηση βάση των προσωπικών σας στόχων και αναγκών στη ρύθμιση της γλυκόζης σας
 • Ψηφιακό Ημερολόγιο Καταγραφής Δεδομένων
 • Διαγράμματα Τάσης & Στατιστικά στοιχεία των επιπέδων της γλυκόζης σας
 • Εύκολη εξαγωγή των δεδομένων σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή ώστε να τα κοινοποιείτε στο γιατρό σας

Κατεβάστε Δωρεάν το πρόγραμμα διαχείρισης στον υπολογιστή σας: FORA Health Care Management System

 

 • Φωτιζόμενη LCD Οθόνη

Δείτε τα αποτελέσματα των μετρήσεων οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας .

Η έξυπνη οθόνη του μετρητή Fora Diamond Mini BLUETOOTH σας παρέχει την απόλυτη ευκρίνεια στην απεικόνιση των αποτελεσμάτων, καθώς προσαρμόζεται στο φως της ημέρας.

 

 • Χωρίς Κωδικοποίηση

Η Σειρά Μετρητών Σακχάρου FORA Diamond διαθέτει τεχνολογία αυτόματης κωδικοποίησης.
Για τη διενέργεια της μέτρησης, αρκεί απλά να τοποθετήσετε την ταινία μέτρησης στη συσκευή σας Fora Diamond Mini BLUETOOTH.

 

 • Μικρή Ποσότητα Αίματος

Αρκεί μια μικρή μόνο ποσότητα αίματος 0,5 μl για να πραγματοποιήσετε τη μέτρησή σας.

Αποφεύγετε τον πόνο της βελόνας από τα βαθιά τρυπήματα και την αστοχία στην μέτρηση χωρίς να καταστρέφετε ταινίες.

 

 • Γρήγορα Αποτελέσματα σε 5 δευτερόλεπτα

Η τιμή της γλυκόζης στο αίμα αλλάζει ταχύτατα, γι’ αυτό ο μετρητής σας είναι σημαντικό να δίνει γρήγορα αποτελέσματα.

Με το μετρητή Fora Diamond Mini BLUETOOTH λαμβάνετε το αποτέλεσμα της μέτρησης μόνο σε 5 δευτερόλεπτα για τη μέγιστη δυνατή ακρίβεια & ευελιξία στις μετρήσεις σας.

 

 • Προειδοποίηση για Κετόνες

Η διαβητική κετοξέωση είναι μία δυνητικά επικίνδυνη επιπλοκή σε ασθενείς με σακχαρώδη διαβήτη, η οποία μπορεί να προκληθεί από πολύ υψηλά επίπεδα γλυκόζης στο αίμα.
Ο μετρητής Fora Diamond Mini BLUETOOTH μπορεί να σας προειδοποιήσει για την πιθανή παρουσία κετόνων στο αίμα ώστε να αποφύγετε εγκαίρως τη σοβαρή αυτή επιπλοκή.

 

 • 4 Ειδοποιήσεις για Υπενθύμιση Μέτρησης

Ο μετρητής Fora Diamond Mini BLUETOOTH σας δίνει τη δυνατότητα να ρυθμίσετε έως και  4 ξυπνητήρια ώστε να εκτελείτε τις 4 βασικές μετρήσεις γλυκόζης που απαιτούνται για τη σωστή παρακολούθηση του σακχάρου σας σε τακτική καθημερινή βάση : νηστείας, προγευματική , μεταγευματική, πριν τον ύπνο.

 

 • Ταξινόμηση Προγευματικών – Μεταγευματικών Μετρήσεων

Ο μετρητής Fora Diamond Mini BLUETOOTH σας δίνει την επιλογή να ταξινομήσετε τις μετρήσεις σας πριν και μετά το γεύμα.
Με την ταξινόμηση των μετρήσεων μπορείτε να κατανοήσετε καλύτερα πως αντιδρά το σώμα σας πριν και μετά τα γεύματα, για την καλύτερη δυνατή διαχείριση της γλυκόζης και την επίτευξη  τους στόχους σας.

 

 • Μνήμη 450 Αποτελεσμάτων Μέτρησης

‘Εως και 450 αποτελέσματα μετρήσεων μπορούν να καταγράφονται αυτόματα στη μνήμη του μετρητή Fora Diamond Mini BLUETOOTH για ακόμη καλύτερη αξιολόγηση των αποτελεσμάτων.

 

 

 • Μέσοι Όροι Μετρήσεων : 7/14/21/28/60 & 90 Ημερών

Ο μετρητής Fora Diamond Mini BLUETOOTH, συλλέγει όλες τις μετρήσεις σακχάρου κατά τη διάρκεια των τελευταίων εβδομάδων και μηνών. Είναι σε θέση να υπολογίζει αυτόματα το μέσο επίπεδο της γλυκόζης στο αίμα σας για τις περιόδους 7/14/21/28/60 έως και 90 ημερών ( για την εκτίμηση της γλυκοζυλιωμένης αιμοσφαιρίνης) , με ξεχωριστούς μέσους όρους ανά είδος μέτρησης : γενικές, προγευματικές & μεταγευματικές μετρήσεις. 

Εγχειρίδιο Χρήσης

 

Κατεβάστε το εγχειρίδιο χρήσης εδώ.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Show Buttons
Hide Buttons