Διαγωνισμός αφιερωμένος στα Άτομα με Σακχαρώδη Διαβήτη

Posted on

Η 14η Νοεμβρίου, ημέρα που γεννήθηκε ο άνθρωπος που ανακάλυψε την ινσουλίνη, έχει ορισθεί από τον ΟΗΕ και τον ΠΟΥ, σαν η Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη και ο μήνας Νοέμβριος έχει καθιερωθεί σαν ο μήνας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού για το Σακχαρώδη Διαβήτη.

Η Fora Diamοnd Greece, μέσω της σελίδας της στο Facebook με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη το μήνα Νοέμβριο, διοργανώνει έναν Διαγωνισμό αφιερωμένο σε όλα τα άτομα με σακχαρώδη διαβήτη και τα αγαπημένα τους πρόσωπα!

Ένας από τους σημαντικούς παράγοντες για την καλή ρύθμιση του σακχάρου μας μαζί με την κατάλληλη αγωγή και ένα ισορροπημένο διαιτολόγιο είναι η Φυσική Δραστηριότητα!
Ας βάλουμε την άσκηση στη Ζωή μας Παρέα με τον κολλητό ή την κολλητή μας! Εσύ ποιο φιλαράκι σου θα επέλεγες για να ξεκινήσεις;

1) Κάνε Like στη Σελίδα Fora Diamond
2) Tag στα Σχόλια κάτω από το Post του Διαγωνισμού  το Γλυκό σου Φιλαράκι
& Μπείτε μαζί στην Κλήρωση!!

Ο Διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί στις 29/11.

Δείτε τους όρους του Διαγωνισμού :

 

Η εταιρεία «ATCARE ΕΠΕ» διοργανώνει για μέλη της σελίδας FORA DIAMOND, το διαγωνισμό
“ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΤΟ ΔΙΑΒΗΤΗ ΣΟΥ – ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ ”.

1.Για να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν κάνει Like στη σελίδα FORA DIAMOND στο FACEBOOK & να κάνουν tag στα σχόλια κάτω από τη δημοσίευση του διαγωνισμού ένα φίλο τους. Οι ενέργειες αυτές εκ μέρους των συμμετεχόντων εξασφαλίζει την έγκυρη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό και δηλώνει ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων του διαγωνισμού.
2.Δικαίωμα διεκδίκησης των δώρων στο διαγωνισμό έχουν τα άτομα που φέρουν ιατρική γνωμάτευση με Διαβήτη και οι γονείς (μητέρα ή πατέρας) παιδιού που φέρει επίσης ιατρική γνωμάτευση με Διαβήτη. Για την παραλαβή των δώρων οι τυχεροί θα πρέπει να επιδείξουν την αστυνομική τους ταυτότητα και την ιατρική γνωμάτευση Διαβήτη.
3.Δικαίωμα συμμετοχής δεν έχουν οι υπάλληλοι της Διοργανώτριας και εταιρειών ανταγωνισμού.
4.Δικαίωμα συμμετοχής στην ενέργεια έχει μία φορά ο κάθε συμμετέχων.
5.Τα δώρα του διαγωνισμού:
– 4 τυχερoί θα κερδίσουν από 1 Xiaomi Mi Band 2 & Βελόνες Πένας ForaFine της επιλογής τους
-10 τυχεροί θα κερδίσουν Βελόνες Πένας ForaFine της επιλογής τους
7. Οι νικητές θα αναδειχθούν με τη διαδικασία της ηλεκτρονικής κλήρωσης, η οποία θα γίνει στις 30/11/2017
8. Οι νικητές θα ενημερωθούν με προσωπικό μήνυμα στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Facebook
9. Με το πέρας του διαγωνισμού θα αναρτηθεί στην Facebook fan σελίδα, FORA DIAMOND, http://www.facebook.com/foradiamond, ενημερωτικό μήνυμα σχετικά με την λήξη του διαγωνισμού, προς ενημέρωση όλων των ενδιαφερομένων.
10. Τα δώρα είναι συγκεκριμένα, προσωπικά και δεν ανταλλάσσονται, ούτε δύναται να ζητηθεί η αντικατάσταση τους με άλλα ή η εξαργύρωση τους σε χρήμα σε οποιαδήποτε τιμή ή συνάλλαγμα. Η εταιρεία διατηρεί το μονομερές και απεριόριστο δικαίωμα να αντικαταστήσει αυτό, οποτεδήποτε και για οποιονδήποτε λόγο, με οιαδήποτε άλλα δώρα, αντίστοιχης αξίας, κατά την απόλυτη κρίση και διακριτική της ευχέρεια. Σε περιπτώσεις αδυναμίας επικοινωνίας με τους 14 τυχερούς εντός 15 ημερών από την διενέργεια της κλήρωσης, τότε η Διοργανώτρια Εταιρεία απαλλάσσεται από κάθε υποχρέωση απέναντι στους συγκεκριμένους τυχερούς και τα δώρα κερδίζουν επιλαχόντες.

Καλή Επιτυχία σε Όλους!!!

Show Buttons
Hide Buttons